دریافت اقامت کاری از طریق برنامه کار آفرینی استان ساسکاچوان

برنامه کار آفرینی استان ساسکاچوان با در نظر گرفتن امتیازاتی برای سن متقاضی، سفر اکتشافی ۵ روزه از استان، مدرک زبان آیلتس (حداقل CLB 4) مدرک تحصیلی دانشگاهی (حداقل فوق دیپلم)، دارایی های متقاضی و همسر (حداقل ۵۵۰ هزار دلار کانادا)، سوابق مدیریتی و یا داشتن کسب و کار فعال، درآمد سالانه کسب و کار (حداقل معادل ۵۰ تا ۱۰۰ هزار دلار در سال) و حداقل مبلغ سرمایه گذاری در استان با انتخاب در سیستم گزینشی بر اساس امتیاز برتر متقاضی را به مصاحبه دعوت نموده و پس از قبولی در مصاحبه به متقاضی و همسر ویزای کار و به فرزندان ویزای تحصیلی ارائه می نماید.
در این روش حداقل مبلغ راه اندازی کسب و کار در رجینا (مرکز استان) و ساسکاتون ۳۰۰ هزار دلار کانادا بوده و در دیگر مناطق استان ۲۰۰ هزار دلار کانادا می باشد.
ویزای کاری این برنامه قابل تبدیل به اقامت دائم می باشد.
همچنین، این برنامه در تاریخ ۱۷/۰۱/۲۰۱۸ گزینش خواهد داشت.
برای دریافت اطلاعات بیشتر :
www.wcoe.ca
۰۹۱۲۹۳۴۷۳۸۰
۰۲۱-۸۷۱۶۳