آیا استان منیتوبا کانادا بار دیگر شروع به پذیرش مهاجران از طریق برنامه کار آفرینی خواهد کرد ؟

طبق بررسی های به عمل آمده در سایت رسمی این استان پاسخ این سوال بلی است اما با تغییراتی که در ادامه بدان اشاره خواهد شد:
۱- اولین و مهم ترین تغییر ارائه ویزای کاری ۲ ساله (Work Permit) به جای کارت اقامت دائم کانادا است.
۲- افزایش سطح زبان مورد نیاز از آیلتس CLB 4 به آیلتس CLB 5 برای متقاضی اصلی.
۳- افزایش حداقل میزان دارایی مورد نیاز از ۳۵۰ هزار دلار به حداقل ۵۰۰ هزار دلار کانادا.
۴- حداقل مبلغ سرمایه گذاری برای دریافت ویزای کاری در مرکز استان و شهرهای پر جمعیت آن ۲۵۰ هزار دلار و دیگر شهر ها ۱۵۰ هزار دلار کانادا خواهد بود.(شهر ها به تفکیک ارائه خواهد شد)
بدیهی است که این روش دارای سیستم امتیاز بندی مشخصی خواهد بود که به سوابق مدیریتی، بیزنس فعال، سن و سایر موارد امتیاز مشخصی خواهد داد و گزینش استان بر اساس امتیاز بالاتر خواهد بود.
همچنین، طبق اعلام سایت رسمی استان منیتوبا اطلاعات بیشتر در این زمینه از ماه ژانویه سال آینده میلادی ارائه خواهد شد که گروه مهاجرتی ادیسه شما همراهان گرامی را مطلع خواهد ساخت.
همراه شما هستیم:
۰۲۱-۸۷۱۶۳
۰۹۱۲۹۳۴۷۳۸۰
www.wcoe.ca

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *