باز گشایی برنامه کار آفرینی استان پرنس ادوارد کانادا

جزیره پرنس ادوارد استان کوچکی در شرق کانادا واقع در خلیج سنت لارنس در ساحل شرقی کانادا دراقیانوس اطلس و در همسایگی استانهای کبک، نیوبرانزویک و نوااسکوشیا قرار دارد که خود متشکل از چند جزیره کوچک بوده و به عنوان…

دریافت اقامت کاری از طریق برنامه کار آفرینی استان ساسکاچوان

برنامه کار آفرینی استان ساسکاچوان با در نظر گرفتن امتیازاتی برای سن متقاضی، سفر اکتشافی ۵ روزه از استان، مدرک زبان آیلتس (حداقل CLB 4) مدرک تحصیلی دانشگاهی (حداقل فوق دیپلم)، دارایی های متقاضی و همسر (حداقل ۵۵۰ هزار دلار…

دریافت اقامت کاری از طریق برنامه کار آفرینی استان نواسکوشیا

برنامه کار آفرینی استان نواسکوشیا با در نظر گرفتن امتیازاتی برای  مدرک زبان، تحصیلات، سهم از بیزنس فعال و یا سابقه مدیریت در یک بیزنس فعال، مبلغ سرمایه گذاری در کارآفرینی استان، میزان دارایی متقاضی به همراه همسر(حداقل ۶۰۰ هزار…

روش کارآفرینی نیوبرانزویک

روش کارآفرینی نیوبرانزویک به عنوان کم هزینه ترین روش دریافت اقامت کانادا در مقایسه با خرید بیزنس و دریافت اقامت کانادا به عنوان سریع ترین روش کارآفرینی نیوبرانزویک با ارائه سیستم امتاز بندی و گزینش از امتیاز برتر با در…

دریافت اقامت کاری کانادا از طریق خرید بیزنس

روش مورد بحث از جمله روش های محدود اقامتی کاناداست که نیاز به مدرک زبان آیلتس برای شروع پروسه ندارد. گروه مهاجرتی ادیسه برای متقاضی ویزای توریستی کانادا را دریافت می کند تا شرایطی برای بازدید از بیزنس های قابل…

آیا استان منیتوبا کانادا بار دیگر شروع به پذیرش مهاجران از طریق برنامه کار آفرینی خواهد کرد ؟

طبق بررسی های به عمل آمده در سایت رسمی این استان پاسخ این سوال بلی است اما با تغییراتی که در ادامه بدان اشاره خواهد شد: ۱- اولین و مهم ترین تغییر ارائه ویزای کاری ۲ ساله (Work Permit) به…

مقایسه دو استان کبک و نیوبرانزویک

با بررسی روش های مهاجرتی کانادا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی، برای دریافت اقامت دائم میتوان به استان کبک به عنوان بی دردسرترین ئ به استان نیوبرانزویک به عمنوان کم هزینه ترین روش ها اشاره داشت. برآن شیدم برای…

شروع دوباره برنامه کار آفرینی استان نیوبرانزویک

روش کارآفرینی نیوبرانزویک به عنوان کم هزینه ترین روش سرمایه گذاری کانادا که به اخذ اقامت دائم کانادا می انجامد با شرایط زیر بار دیگر مهاجر می پذیرد: برای واجد شرایط بودن ۱٫ داشتن حداقل سرمایه در ایران به میزان…